Nekoliko dana nakon završetka sezone u kojoj je osvojeno zvanje vicešampiona Srbije, u niškom Železničaru pao je prvi potpis. I to, ni manje ni više, jednog od najperspektivnijih golmana u zemlji.

Darko Stošić, rođen 2000. godine, kadetski reprezentativac Srbije, dosadašnji član Topličanina iz Prokuplja, u naredne četiri godine biće član „Želje“.

Ovo je samo prvi u nizu poteza koje ćemo povući u narednom periodu kao dokaz da i te kako vodimo računa o budućnosti našeg kluba-istakao je Ivan Šmigić, direktor Železničara.

Sam Stošić oduševljen je činjenicom da će nositi dres novog učesnika SEHA lige:

Ovo je potez koji će mnogo doprineti mom napretku. Raditi u ovakvom klubu, sa ljudima kao što je, recimo, Dejan Zlatanović, jedan od najboljih čuvara mreže u Srbiji, za mene je izuzetna čast. Prethodne dve sezone branio sam za Topličanin u Super B ligi, gde ima dosta igrača koji imaju više godina karijere, nego ja života, tako da će mi to iskustvo dosta pomoći da se dobro snađem u Nišu. Jedva čekam da se priključim novim saigračima, i to odmah nakon što se vratim sa Evropskog kadetskog prvenstva u Hrvatskoj, gde ću braniti boje Srbije-istakao je ovaj talentovani golman.